Blink Beautifully

Ontdek onze
brow behandelingen.

shaping en tinting

Bij deze professionele wenkbrauwbehandeling worden je wenkbrauwen weer in topvorm gebracht. Deze behandeling omvat wenkbrauwen verven, harsen, tweezen, trimmen en stylen zodat we de perfecte wenkbrauw kunnen creëren die past bij jouw gezichtsvorm.

We gebruiken verschillende kleuren wenkbrauwverf die we kunnen mengen om de perfecte tint op jouw wenkbrauwen toe te passen. Door de donshaartjes mee te verven lijken je wenkbrauwen direct voller. Zelfs de lichte, afgesleten punten worden hierdoor zichtbaar, waardoor de haren langer lijken.

hennabrows

Henna is een natuurlijk product dat vroeger vooral werd gebruikt als versiering op het lichaam. Maar henna kan dus ook worden aangebracht op de wenkbrauwhaartjes. Het is vergelijkbaar met het verven van de wenkbrauwen. Afhankelijk van het huidtype en de nazorg blijft het resultaat wel 6 weken zichtbaar en geniet jij langere tijd van mooie wenkbrauwen. De henna brow treatment zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. 

We hebben 6 diverse hennakleuren, maar deze 6 kleuren kunnen we ook met elkaar mengen. Op die manier kunnen we dus talloze kleurcombinaties maken. Er zit dus altijd een kleur bij die aansluit op uw wensen. De behandeling bestaat uit het shapen van de wenkbrauwen, harsen, epileren en natuurlijk de henna verf.

Browlamination

Brow Lamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.