Training

Allround training Holy!BrowBoss

Deze 1 daagse training is een beknopte versie van de 3 daagse Browbo$$ training. Je leert de basis skills van het mappen, shapen ( waxen, epileren & trimmen ) en de techniek voor het aanbrengen van Hybrid en Henna. Tips en tricks mbt marketing, social media en apps. Je bent start klaar om te stappen in de wereld van brows.

€ 599,- ex btw

Complete training Holy!BrowBoss

Tijdens deze 3 daagse training wordt er veel aandacht besteed aan jouw perfectie per onderdeel. Je krijgt huiswerk om thuis te oefenen, de theorie wordt breder uitgelegd en doorgenomen, we gaan dieper in op de ins en outs omtrent het starten van je browbusiness, social media, apps en marketing. Kortom, na deze 3 dagen bezit jij alle informatie en kennis om met vol power de browbusiness in te stappen.

€ 1.299,- ex btw​

1 daagse cursus Holy!DyeBoss

Tijdens deze cursus wordt er samen met jou naar je huidige technieken gekeken, waar je tegen aan loopt, hoe dit anders kan en leer ik je mijn efficiënte manier van werken, wat kan leiden tot het genereren van meer omzet. Stap voor stap neem ik je mee in mijn browdye proces dmv een demo model. Waarna samen met mij, je geperfectioneerde browskills kan oefenen. Graag neem ik je mee in de kracht van marketing, social media en bijbehorende apps.

€ 375,- ex btw​

Het inbegrepen starterspakket voor circa 40-45 behandelingen!

Browdye brushes
Full henna starterskit
Brow prep kit
Hybrid starterskit
Intensive basic dye set
Mapping kit
Italwax spatels en wax
Dappendish
Brushes
Pincet
Trimschaartje

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@holyshe.nl of telefonisch via +31 (0)6 22 61 3853, dan helpen wij je graag verder.
Als je wilt aanmelden voor een cursus vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen na je aanmelding altijd eerst contact met je op.