Mega Volume voor je ogen

Ontdek onze
Lash behandelingen.

Lash Tinting

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. Je wimpers lijken langer en voller!

 

Lash Lift

Lash Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden uw eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Tevens wordt gebruik gemaakt van verzorgende producten voor de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Het verven van de wimpers is bij deze behandeling inbegrepen. Uw wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kunt u de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Lash Extensions

Wimperextensions zijn een eenvoudige manier om de wimpers een diepere blik te geven, zonder dat u met mascara of een wimpertang aan de slag hoeft. De nepwimpers worden haartje voor haartje op uw eigen wimpers geplakt. Omdat dit heel nauwkeurig gebeurt, is het effect heel natuurlijk.

 

Be the Best. Be Perfect.
Be Lash Perfect.