Over ons

Brow up your game!

Onze deskundige & gediplomeerde experts beschikken over gespecialiseerde kennis, jarenlange ervaring en combineren verschillende technieken tijdens de behandeling.

Laura

Eigenaar & Brow Styliste

Mijn naam is Laura en ben 29 jaar en moeder van 2 knappe jongens. Ik ben het gezicht achter Holy!She dat ik enkele jaren geleden heb gestart met passie voor brows en ondernemen. Ondertussen heb ik al een hoop klanten mogen ontvangen en is Holy!She uitgegroeid naar volwaardig Brow & Lash salon.

Tessa

Brow Styliste

Ik ben Tessa 26 jaar en woon in Etten-Leur. Sinds kort te vinden als brow styliste bij Holy!She. Ik ben een groot fan van beauty en heb een obsessie met wenkbrauwen. Ik hoop in de toekomst jou wenkies te mogen laten stralen!

Kimberly

Lash Styliste

Mijn naam is Kim en ik ben 26 jaar. Ik woon in Spijkenisse en ben onlangs aan de slag gegaan als Lash Styliste bij Holy!She. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring als wimperstyliste, wat van hobby naar passie is gegaan. Mijn kracht ligt in het zoeken naar een passende set lashes bij jouw oog en gezichtsvorm, ook krijg ik er energie van om mijn creativiteit erin los te laten. Whispy of fox eye, I love it!

Jouw favoriete brow & lash crew!