Policies

Wij laten jou stralen,
afspraak is afspraak.

Annuleringen 

Wil je jouw afspraak wijzigen of annuleren? Laat dit ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Wij zijn zelfstandig ondernemers en daarom hebben late annuleringen en ‘no-shows’ een grote impact op het persoonlijke inkomen, aangezien het lastig is de tijd die voor jouw behandeling is gereserveerd op korte termijn opnieuw te vullen. Om deze reden wordt er een late annuleringstoeslag van 20 euro in rekening gebracht bij je volgende afspraak als je ons niet tijdig inlicht.

Gemiste afspraak / No Show

Als je niet komt opdagen voor je behandeling, zijn we genoodzaakt een late annuleringstoeslag in rekening te brengen bij je volgende afspraak. Mis je drie afspraken zonder kennisgeving, dan kunnen we helaas geen toekomstige afspraken voor je inplannen.

Te laat komen / Late arrivals

Als je om welke reden dan ook verwacht te laat te komen voor je afspraak, bel ons dan alsjeblieft zo snel mogelijk. We proberen de juiste hoeveelheid tijd in te plannen voor elke behandeling en te laat komen schopt de planning voor de rest van de dag vaak in de war. Houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat je behandeling door kan gaan als je te laat bent. Als je 10 minuten of meer te laat bent, kan het nodig zijn je afspraak te verzetten naar een andere dag en kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht (zie late annuleringstoeslag hierboven).

Onze garantie

Als je na je behandeling onverhoopt niet helemaal tevreden bent met je behandeling, vragen we je binnen 2 dagen contact op te nemen met de salon. We plannen dan een nieuwe afspraak voor je in, om de behandeling deels of volledig opnieuw uit te voeren. We geven geen geld terug, aangezien dit het probleem niet verhelpt. Neem je na 2 dagen contact op, dan gelden de gebruikelijke tarieven weer. 

Gasten meenemen

Gelieve geen gasten, kinderen of huisdieren mee te nemen naar uw afspraak. 

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?